fbpx
бул. Александър Стамболийски N104 (срещу мол София)
0879 66 99 47

Хоризонтални щори „Блек Аут“


22.40 лв. 

✓ Размер 50 см / 130 см

✓ Цената е за цвят бял


Цветове:

Хоризонтални щори модел  “Блек Аут“

Алуминиевите щори модел “ Блек Аут“ са много ефикасен и достъпен вариант при помещения, които се огряват от слънце през целия ден.Те са изработени със
специална скрита перфорация на ламелите, която не позволява проникване на никаква светлина, когато щората е в затворено положение. Щората Ви предоставя пълно засенчване на помещенията.

Разнообразието от цветове и декори, както на ламелите така и на гредите им позволяват лесно да ги съчетаете с Вашия интериор.

Моделът щори се монтира от вътрешната страна на прозореца, между стъклодържачите (по стъклото) или върху стъклодържачите, за да получите пълно засенчване. Към тях се предлагат аксесоари за фиксиране на щората към прозореца, така че при отваряне тя да остане плътно до прозореца.

За модела щора се предлага алуминиева рамка за монтаж без пробиване на дограмата. Рамката пасва идеално върху прозореца, като се движи заедно с вратите и прозорците. Защитава по-добре от светлина и видимост, покривайки страничния и долния просвет между щората и дограмата.

Изберете желания цвят и се свържете с нас за ценообразуване

ПРИ СНИМКИТЕ СА ВЪЗМОЖНИ ОТКЛОНЕНИЯ ОТ РЕАЛНИТЕ ЦВЕТОВЕ!

Стилните врати за Вашия дом